Телеканал "Еспресо" отримав нагороду за високий професіоналізм

Канал "Еспресо" відзначили за високий професіоналізм, дотримання принципів журналістської етики та підняття престижу України в світі

Нагородження представників медіа відбулось в Українському домі за ініціативи ВОГ "Країна". Відзнаку отримали ЗМІ, яких по праву можна назвати "четвертою владою"

"Еспресо" почав мовлення в листопаді 2013 року, ставши одним із перших телеканалів, що подавав безперервну пряму трансляцію подій на Майдані.

З 1 грудня відео каналу транслювали на широкоформатному екрані на Будинку профспілок. У найгарячіших точках працювали два "польові" журналісти, одним з яких був Ілля Березенко. Він відефірив усі мітинги, працював під час сутичок на вул. Грушевського, був побитий "Беркутом", робив репортажі з зони проведення АТО.

На Майдані працювала також Катерина Луцька, а пізніше висвітлювала карколомні події в Криму та на Донбасі. Знімаючи репортаж для "Еспресо", тяжкі травми у зоні АТО отримала польська журналістка Б’янка Залевська.

Від початку мовлення канал відстоює принципи об’єктивної і незалежної журналістики. Найближчим часом "Еспресо" розпочне роботу в новому форматі: інформаційний телемарафон з ранку до ночі, трансляції резонансних подій, інтерв’ю з vip-персонами, документальні фільми власного виробництва. Канал зміцніє, аби "Новини і життя" були органічно поєднані та зрозумілі кожному.