В Україні запускають державний онлайн-курс "Публічні закупівлі"

Мінекономрозвитку, команда ProZorro разом з Проектом ЄС "Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС" запускають онлайн-курс "Публічні закупівлі" на базі Prometheus

Про це у своєму Facebook заявив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов, передає Еспресо.TV.

За його словами, основна аудиторія курсу - учасники тендерних комітетів. Втім курс может бути цікавий і журналістам, громадським активістам, правоохоронцям, представникам контролюючих органів, пересічним громадянам тощо. 

За даними Prometheus, серед лекторів курсу – представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Проекту ЄС "Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС", Transparency International в Україні та Центру протидії корупції.

"Не виходячи з дому, можна отримати всю інформацію - від особливостей законодавства, створення тендерної документації, до використання нових онлайн-інструментів, в тому числі, системи електронних закупівель ProZorro і модуля аналітики закупівель bi.prozorro.org", - написав Нефьодов.

Навчання розпочнеться у травні 2016 року.

Реєстрація на безкоштовний онлайн-курс відкрита за посиланням: http://courses.prometheus.org.ua/courses/Prometheus/PP101/2016_T1/about.