11-річний китайський геймер відрізав собі пальця, щоб припинити суперечку з батьками

Юний любитель онлайн-ігор з Китаю відрізав собі палець руки в ході суперечки про відеоігри з батьками

Про це повідомляє The Sun.

11-річний хлопчик (справжнє ім'я невідоме, китайська преса використовує в публікаціях вигадане - Сяопен), почав грати на смартфоні відразу після пробудження, чим викликав невдоволення матері. Вона заявила, що дитина подає поганий приклад брату, на що Сяопен заперечив, що шестирічний член сім'ї поки не проявляє інтересу до геймінгу.

До дискусії долучився батько дітей, обговорення перейшло на підвищені тони. Бажаючи поставити крапку в суперечці Сяопен схопив кухонний ніж і відсік собі вказівний палець лівої руки.

Геймера доставили в лікарню, де була проведена термінова операція з пришивання пальця, яка тривала три години. Як повідомили хірурги, оцінити успішність операції можна буде лише через тиждень.

Геймери з Китаю потрапляють у новини не вперше. У березні 2015 року житель Шанхая помер після 19 годин безперервної гри в World of Warcraft, місяцем раніше та ж доля спіткала жителя Тайваню, який провів за "стрілялками" 32 години. У тому ж році 19-річний житель міста Наньтун відрубав собі руку, намагаючись позбутися ігроманії.