Реєстратор зафіксував не все. Коп Олійник розповів про погоню за BMW

Патрульний Сергій Олійник, якого звинувачують у вбивстві пасажира BMW, розповів, як водій BMW в районі вокзалу мало не збив кількох людей

Про це патрульний розповів в інтерв'ю "Сегодня", передає Еспресо.TV.

"Я знаю, що багато хто говорить, нібито я використовував зброю, коли BMW вже стояв. Це не так - я стріляв тільки під час руху, цілячись по колесах! Прикро, що на моєму відеореєстраторові не видно, як в районі вокзалу водій BMW ледь не збив кількох людей з сумками. Їхні сумки відлітали від "бехи", як горіхи, а люди в паніці розбіглися", - розповів Олійник.

Також, за його словами, йому досі не зрозуміло, навіщо водій BMW Ростислав Храпачевский під час погоні зупинився біля елітного автосалону на проспекті Перемоги.

"Ми переслідували авто на швидкості 186 км/год: BMW просто "полетів" від нас і зник в районі Нивок. А потім на відео ви можете самі почути, як я кричу, що авто вже позаду нас. Біля автосалону BMW зупинився і стояв там близько хвилини - причому його не помітили два наших патрулі! Ми з напарником його помітили, почали блокувати, і гонитва відновилася. Тобто в цей момент людина за кермом прийняла свідоме рішення тікати, незважаючи на те, що він уже зупинився. Я не виключаю, що він зупинився, щоб далі провокувати погоню ", - говорить Сергій.