Комісія так і не змогла обрати членів НАЗК

Комісія з обрання членів Національного агентства з питань протидії корупції оголосила перерву в засіданні до 12:00 середи

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Під час засідання в ніч на середу комісія так і не змогла проголосувати за одну з відібраних нею раніше кандидатур в агентство.

На засіданні в Міністерстві юстиції України в середу вночі члени комісії по черзі обговорювали кожного з дев'яти кандидатів і голосували за їх обрання членом НАЗК, проте жодна з кандидатур не набрала необхідних шести голосів членів комісії.

Після короткого обговорення підсумків першого туру голосування комісія провела повторне голосування, проте з тим же нульовим результатом.

Зважаючи на відносну незмінність результатів голосування по кожній із кандидатур, члени комісії почали дискутувати стосовно доцільності продовження засідання вночі, і було озвучено пропозицію оголосити перерву до 9:00 середи, однак і вона не отримала підтримки.

У підсумку близько 2 години ночі члени комісії прийняли рішення оголосити перерву у засіданні до 12:00 середи, 16 березня, і розійшлися.