"Хортиця" виходить на нові ринки

Провідні українські виробники виходять на нові експортні ринки

Зміст

Так, міжнародний холдинг Global Spirits, виробник бренду "Хортиця", заявляє про збільшення обсягів поставок на експорт.
 
Протягом минулого року холдинг Global Spirits уклав нові дистрибуційні угоди на поставку горілки "Хортиця" в Литву, Болгарію, Ірак і Південну Корею – повідомляють у компанії. Партнером Global Spirits у Литві виступив один із найбільших дистриб'юторів країни. Основним каналом продажів продукції "Хортиця" стане мережевий роздріб – відзначають виробники. Бренд буде представлений у всіх основних торгових мережах, а також спеціалізованих магазинах з продажу алкоголю. У Global Spirits литовський ринок вважають досить перспективним і вже у 2016 році планують вдвічі збільшити обсяги поставок.

Примітно, що позитивна динаміка продажів українського продукту відзначається і в Болгарії, де більше 90% ринку міцного алкоголю історично займають ракія і віскі. Сьогодні горілка "Хортиця" продається у двох найбільших торгових мережах країни. Крім розширення експорту в європейські країни, у 2015 році були підписані контракти про початок поставок на такі нетипові для горілки ринки, як Ірак і Південна Корея. Це не перші експортні напрямки компанії на азіатському ринку. Так, "Хортиця" вже кілька років успішно продається в Китаї і туристичному Таїланді.

У Global Spirits відзначають, що продукція бренду представлена ​​вже у 87 країнах світу. Таким чином, абсолютна якість української "Хортиця" визнана в усьому світі. Сьогодні це єдина горілка, яка в промислових масштабах випускається на спирті нового покоління "Пшенична сльоза". Завдяки цьому вона м'яка на смак, легко п'ється і не викликає похмілля, наголошують виробники.