У Києві злодій просто посеред вулиці побив водія та вкрав його машину

Вдаривши кулаком потерпілого в груди, злодій витягнув 23-річного жителя столиці з машини, сів за кермо і зник у невідомому напрямку

Подія трапилася в Голосіївському районі: чоловік, погрожуючи водієві насильством, викрав BMW, повідомляє прес-служба Нацполіції.

"На вулицю Набережно-Печерську виїхала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що 23-річний киянин зупинився біля кіоску, щоб випити кави. Після цього хлопець сів за кермо і пристебнув ремінь безпеки. У цей час невідомий чоловік постукав у водійське вікно і відкрив дверцята. Вдаривши кулаком потерпілого в груди, злодій витягнув водія з машини, а сам сів за кермо і зник у невідомому напрямку", - відзначили в поліції.

Потерпілий відразу почав кликати на допомогу. Свідки події стверджують, що неподалік від місця події стояв ще один автомобіль вітчизняного виробництва, який після викрадення рушив з місця.

Зазначається, що розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна.