У Раді існує змова з метою скасування люстрації, - нардеп

Закон "Про очищення влади" може бути скасований рішенням Конституційного суду України у вівторок, 22 березня

Про це у Facebook повідомив нардеп від "Народного фронту" Леонід Ємець.

"Азаров - новий прем'єр? Лукаш -- міністр юстиції? Тігіпко -- міністр економіки? Попов -- голова КМДА? Все це стане можливо, якщо скасують закон про люстрацію. Розгляд Конституційного суду у вівторок, 22 березня. І шанси на скасування як ніколи великі. Адже мій рідний комітет з питань правової політики та судочинства явно налаштований цьому сприяти", - повідомив нардеп.

Депутат пояснив, що під час його поїздки на заплановану сесію ПАРЄ відбулося екстрене засідання комітету, на якому зміни до закону про люстрацію "були повернуті суб'єкту законодавчої ініціативи на доопрацювання".

"Тобто на сьогодні, в нерегламентний спосіб парламент позбавлено можливості прийняти зміни до закону "Про очищення влади", тим самим штучно створено підстави для Конституційного суду стверджувати, що у ВР відсутній законопроект на виконання вимог Венеційської комісії", - повідомив Ємець і опублікував стенограму засідання Комітету.

 

Азаров новий прем'єр? Лукаш -- міністр юстиції? Тігібко -- міністр економіки? Попов -- голова КМДА?Все це стане можливо...

Posted by Леонід Ємець on Friday, March 18, 2016