У США мати-одиначка заробила два мільйони доларів на побаченні

Мати-одиначка з Лос-Анджелеса (штат Каліфорнія, США) отримала близько двох мільйонів доларів після побачення з одним із залицяльників

32-річна Саманта Дефазіо заробляла на життя тим, що вечеряла з чоловіками, з якими зустрічалася на сайті знайомств, пише Daily Mail.

У 2014 році американка зареєструвалася на сайті WhatsYourPrice.com, за правилами якого користувачі-чоловіки можуть робити ставки на вподобану жінку. Якщо зазначена ставка закриває аукціон, то чоловік може запросити даму на побачення, заплативши запропоновану раніше суму.

"Мені потрібно було платити за комунальними рахунками і няні сина. Побачення в наш час - це витрати. Не хочеться просто так втрачати свої час і гроші на чоловіка, який виявиться тобі неприємний", - розповіла мати восьмирічного Лоренсо.

Під час зустрічей Дефазіо розповідала супутникам про свою бізнес-ідею: створити службу таксі, водіями якої будуть виключно красиві дівчата. Один із залицяльників повірив в цей проект і вклав в нього два мільйони доларів.

Жінкам не вперше вдається монетизувати онлайн-знайомства. У січні 2016-го американка Моніка Лінн (Monica Lynn) побувала в дев'яти країнах світу протягом року, не заплативши за це жодного долара. 25-річна мандрівниця змогла зробити це завдяки сайту знайомств MissTravel, на якому користувач може взяти з собою на відпочинок іншого учасника спільноти - потенційного партнера. Причому оплачує поїздку її ініціатор.

Фото: www.dailymail.co.uk