Новим ведучим радіо "Вести" став шоумен, який за Росію і приїхав заробляти гроші

Російський журналіст Отар Кушанашвілі обійме посаду ведучого ранкового ефіру "Радио Вести"

Про це повідомляє "Детектор медіа". 

Призначення Кушанашвілі підтвердила голова холдингу "Вести Украина" Ольга Семченко.

"Ми довго шукали, кого поставити в ефір. І зрештою прийняли однозначне рішення: ми взяли курс на примирення двох сторін і обрали ведучим Отара Кушанашвілі", - зазначила вона. 

Вчора Кушанашвілі також прокоментував свою нову посаду.

"Передайте вітання Ганапольському та Познеру: до України приїхав справжній професіонал", - заяивив він під час святкування 2-річчя "Радио Вести".

Під час інтерв'ю каналу LifeNews Кушанашвілі пояснив, що їде працювати до Києва, щоб годувати родину, але не відхрещується від своєї Батьківщини.

"Якщо я не можу знайти застосування собі тут (у Росії, - ред), то я поїду працювати туди. Я зібрав дітей та сказав - мені нічого не залишається. Я зроблю все, щоб не лаяти свою країну, але гроші буду заробляти там".

Він також додав, що у війні між Росією та Україну він все ж таки виступає за Кремль та розкритикував український уряд.

"Мені здається, що лише один погляд прем'єр-міністра країни, в яку я збираюся їхати, говорить про те, що рівень психопатії є дуже високим... По очам його видно, що він не при собі. І дивлячись на те, що він є одним з очільників держави, можна сказати, що з київською стороною щось не так... Звичайно, я за Російську Федерацію, в якій живу і яку люблю", - заявив журналіст.

Кушанашвілі розповів, чого його манеру ведення передач в Росії вважають неформатом.

"Людям потрібна "оторва", тільки не така, як Сергій Міхалок з "Ляпис Трубецкой", який раптом за гроші став іншим. Людям потрібен, як вони думають, захисник пригноблених, він повинен бути "рубаха-хлопець". Шнур не підійде. Судячи з частоти концертів, його теж цікавлять гонорари. Хто залишається? Отарік!" - зазначив він.