Гройсман знову нагадав про свої прем'єрські плани

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, якого фракція БПП пропонує на посаду прем’єр-міністра, заявив, що зможе впоратися з прем’єрством

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "УНІАН".

"Я вважаю, що я сумлінно буду робити те, що сьогодні очікує суспільство і чого потребує держава. Але це не є моєю самоціллю", - заявив Гройсман.

За його словами, до складу уряду мають ввійти люди "нової формації, які здатні брати на себе відповідальність і здатні проводити зміни".

При цьому Гройсман додав, що вже є попередня згода на участь у майбутньому уряді колишнього словацького віце-прем’єр-міністра, міністра фінансів Івана Міклоша. 

Також він  назвав Юлію Ковалів, яка займає посаду першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі, і Максима Нефьодова – заступника міністра економічного розвитку і торгівлі.

Крім того, Гройсман вважає за необхідне включити до складу майбутнього уряду заступника голови адміністрації президента Дмитра Шимківа та депутата від "Блоку Петра Порошенка", першого заступника голови комітету Верховної Ради у закордонних справах Іванну Климпуш-Цинцадзе.

"Це нові люди, які можуть взяти на себе відповідальність і вірою і правдою "пахать" – більше нічого не треба", – наголосив Гройсман.