Телеканал "Еспресо" запустив унікальний для України мобільний додаток

Телеканал "Еспресо" запустив мобільні додатки для Android і iOS, яким немає аналогів в Україні

Основна його фішка - це наявність другого екрана Second screen, який дає можливість кожному користувачеві стати учасником важливих процесів. Усі, хто встановить додаток, зможуть вільно висловити думку з того чи іншого приводу, оцінити якість ефіру, поставити свою оцінку в шкалі довіри до гостей студії.

Завантажити для IOS

Завантажити для Android

В Second screen передбачено 3 етапи голосування. Користуватися додатком дуже зручно - не пропустити нові опитування допоможуть повідомлення, які надходитимуть відразу після старту голосування.

Телеканал "Еспресо" буде прислухатися до думки своїх глядачів - в деяких програмах уже передбачено інтерактивне спілкування з аудиторією, коли ведучий буде ставити запитання - і через деякий час отримувати результат. Таким чином, в ефірі буде озвучена інформація, заснована не на сумнівних даних, а на підставі голосування кожної конкретної людини, що значно підвищує цінність і якість результату.

Для користувачів ця послуга буде абсолютно безкоштовною. Все, що потрібно - це просто завантажити додаток на мобільний і приєднатися до телевізійного інтерактиву.

Для тих, хто не може жити без новин і хоче завжди залишатися в курсі актуальних, резонансних і важливих подій - стане знахідкою перший екран. Тут буде представлено новини, аналітика, архів популярних програм, ексклюзивні відео, а також можливість дивитися і слухати прямий ефір телеканала "Еспресо".