"Українські отамани" поступилися кубинцям

"Українські отамани" зазнали в гостях від "Кубинських приборкувачів" другої у сезоні поразки у Всесвітній серії боксу

Про це повыдомляэ Еспресо.TV

Сьогодні у Гавані "Українські отамани" у відкладеному матчі першого туру групового раунду Всесвітньої серії боксу зустрічалися з "Кубинськими приборкувачами".

Кубинцям вдалося взяти реванш за сенсаційну поразку в першому колі з рахунком 2:3.

У першому поєдинку вечора в категорії до 49 кг Йоаніс Аргілагос переміг Дениса Козарука - 3:0. Робейсі Рамірес (до 56 кг) розвинув перевагу господарів рингу в бою проти Івана Соловйова, вигравши технічним нокаутом в третьому раунді. Загальну перемогу в матчі кубинцям гарантував Ясніер Толедо Лопес (до 64 кг), який виграв у Дениса Пісоцького - 3:0.

Надій хоча б на одне залікове очко "Отаманів" позбавив Арлен Лопез (до 75 кг), який виграв технічним нокаутом у п'ятому раунді у Тараса Головащенко. Крапку в матчі поставив Ерісланді Савон (до 91 кг), який довів свою перевагу над Дмитром Лісовим – 3:0.

"Кубинські приборкувачі" виграли з рахунком 5:0 набрали 13 очок і достроково гарантували собі перше місце в групі А.

Українці з 9 очками залишилися на другій позиції, третіми з 7 пунктами йдуть "Китайські дракони", на останньому місці - маючи 4 очки розташувалися "Турецькі завойовники".

"Отамани" свій заключний бій проведуть вже 2 квітня в гостях проти турків. Також зберігають шанси на вихід в 1/4 фіналу китайці, що 1 квітня будуть боксувати в гостях з кубинцями. У разі поразки "Драконів", заключний матч перетвориться для українського клубу на формальність.