Турецький клуб звинуватив російську волейболістку в наклепі

Турецька команда "Галатасарай" звинуватила волейболістку краснодарського "Динамо" Тетяну Кошелєву, а також російські ЗМІ в наклепі

Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті команди.

"Після першого матчу фіналу Кубка EКВ російський гравець Тетяна Кошелєва запустила наклепницьку кампанію в соціальних мережах, яка потім була підхоплена російською пресою. Це було зроблено через острах зазнати поразки в боротьбі за кубок, а також з інших причин. - Зокрема, політичних", - йдеться в заяві турецького клубу.

Волейболістки "Динамо" зустрічалися з турецьким "Галатасараєм" в фіналі Кубка Європейської конфедерації волейболу. Росіянки програли з рахунком 2:3.

Гравець "Динамо" Тетяна Кошелєва пізніше написала в Instagram, що турецькі фанати під час гри нібито кидали в російських спортсменок сміття, а тренер турецької команди показав росіянкам непристойний жест.

Її розповідь викликала обурення російської громадськості і офіційних осіб.

Всеросійська федерація волейболу вирішила відправити заяву в ЄКВ з вимогою вивчити обставини інциденту, а прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що Кремль готовий "офіційно відреагувати" в разі підтвердження інформації про агресивну поведінку турецьких фанатів.