Кількість депозитів зросла майже на 20%, - Альфа-Банк Україна

Торік кількість депозитів від фізичних осіб в Альфа-Банку Україна зросла майже на 20% у порівнянні з 2014 роком і сягнула 10,4 млрд грн

Про це повідомляє прес-служба банку.

Темпи приросту за основними напрямками діяльності в цілому випереджають середні показники по банківській системі і свідчать про зростання довіри клієнтів до Альфа-Банку.

Альфа-Банк - один із небагатьох, хто продовжує активно кредитувати фізичних осіб. За підсумками другого півріччя 2015 року, портфель збільшився на 899 млн грн. Всього за рік видали 1,2 млрд грн нових кредитів. Найбільше оформили кредитних карток - 298 млн.

Повністю оновили лінійку пакетів послуг. Керуючись принципами простоти і зрозумілості для клієнтів, кількість запропонованих продуктів було скорочено. Запустили три основні пакети, які включають сервіси та послуги для вирішення щоденних фінансових потреб. На нові пакети послуг перейшли 50 тис. клієнтів. Зокрема, компанія MasterCard Базовий назвала пакет Comfort кращим дебетним картковим продуктом на українському ринку.

Стартував пілотний прект нового формату відділень Альфа-Банку. В основі - зонування простору, нова логіка в обслуговуванні. Це дозволить скоротити час очікування клієнтів, підвищити рівень обслуговування.

За підсумками 2015 року, кількість клієнтів-фізичних осіб Альфа-Банку Україна збільшилася до 899 тис. Банк продовжує співпрацю з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб. За рік виплатили клієнтам 35 проблемних банків понад 6 млрд грн.

Альфа-Банк Україна - це  комерційний банк з міжнародним капіталом. Входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings SA (ABHH) з головним офісом у Люксембурзі. Холдингова компанія інвестує в банківські групи на території країн СНД і Європи.

Зокрема, операційні компанії (банки) знаходяться в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі та Нідерландах. Власниками ABHH виступають Михайло Фрідман - 36,47%, Герман Хан - 23,27%. Обидва - громадяни Ізраїлю, живуть у Лондоні. Також троє громадян Росії, які живуть у Москві: Олексій Кузмічьов - 18,12%, Пьотр Авен -13,76%, Андрій Косогов - 4,08%. The Mark Foundation for Cancer Research належить 4,03% .

Новини компанії