Милобог звинувачує Семенченка у підробці відеозапису його розмови з Вілкулом

Запис, опублікований "Самопоміччю", на якому, екс-кандидат на виборах мера в Кривому Розі від партії Юрій Милобог обговорює з представником "Опозиційного блоку" припинення боротьби, є підробкою

Про це в ефірі "112 Україна" заявив сам Милобог.

"Крім голосу - більше нічого (на записі на відповідає дійсності, - ред.). З Вілкулом ні про що не домовлявся", - заявив політик.

У той же час він заявив, що знає, хто стоїть за записом. За його словами, друга людина, чий голос зафіксований на записі, це людина "з найближчого оточення Семенченка".

"Ті люди, які весь час мене компрометували, весь час вели зі мною задушевні розмови, це все люди, які були біля Семенченка, які допомагали йому фінансово і так далі", - сказав Милобог, додавши, що запис очевидно підготували після закінчення другого туру виборів у Кривому Розі.

"Це було зроблено завчасно для того, щоб тільки я не йшов на вибори, але побачивши результати, побачивши реальну підтримку людей в Кривому Розі на цьому не зупинилися деякі діячі і вирішили повністю скомпрометувати. Але я не хвилююся, я вірю в партію, я знаю, що вона розбереться, пройде час і вона викине зі своїх лав різних аферистів і я знову буду в "Самопомочі".

Дуже хотілося кандидату піти замість мене в мери. Тому коли зробили цю нарізку, попросили в ультимативній формі, що я не гідний. Я вийду з Семенченком на будь-які вибори, на будь-який округ, і ми подивимося у кого більша підтримка людей ", - сказав Милобог.

У той же час він зазначив, що не звертатиметься до суду, тому що це "політичне рішення, я його поважаю".

Нагадаємо, 3 квітня партія "Об’єднання "Самопоміч" ухвалила рішення щодо виключення з членів партії голови Криворізького осередку Юрія Милобога через співпрацю з Юрієм Вілкулом.