Екс-регіонал Колесніченко став радником "губернатора" Севастополя

Екс-депутат Верховної Ради України V-VII скликань від "Партії регіонів" Вадим Колесніченко призначений радником зі спорту підконтрольного Росії "губернатора" Севастополя Сергія Міняйла

Про це повідомив сам Колесніченко, передає "Крим.Реалії".

"Сфера моєї діяльності - це робота з громадськими організаціями, фізкультура і спорт, взаємодія з органами влади. Мої пріоритети і напрямки, в зв'язку з чим і відбулося призначення, - це розвиток футболу, великий спортивний проект під назвою "Спортивний Севастополь" - багатофункціональний центр з кількома спорудам. Паралельно я є президентом федерації хокею. Тут величезна кількість питань, які, на жаль, не вдається вирішувати, тому що департаменти зайняті поточною роботою - це об'єкти, які потребують першочергового втручання", - розповів він.

Вадим Колесніченко тричі обирався депутатом Верховної Ради України за списками "Партії регіонів". Після того як Віктор Янукович покинув Україну в період Революції гідності, Колесніченко призупинив своє членство в "Партії регіонів" і відмовився від депутатського мандата. З квітня 2014 року він є членом російської політичної партії "Родіна". Проживає в анексованому Росією Криму.