Журналіст розповів подробиці наступу бойовиків у промзоні Авдіївки

Ситуацію у промисловій зоні Авдіївки, зокрема, поблизу селища Ясинувата за напругою можна оцінити у 6 балів за 10-ти бальною шкалою

Про це розповів спеціальний кореспондент каналу Еспресо.TV в зоні АТО Станіслав Мельничук.

За його словами, противник почав наступ з застосуванням артилерії. Тобто, можна констатувати, як вважає журналіст, що Мінські угоди на цьому напрямку вже не діють.

"Противник продовжує обстрілювати наших військовослужбовців з заборонених Мінськими угодами мінометів 120-го калібру та самохідних артилерійських установок 152-го калібру. Те, що я читав сьогодні в ЗМІ про те, що наших (військових, - ред.) нібито взяли в кільце - це неправда і надто голосно сказано", - розповів Станіслав.

За його інформацією, були обстріли правого флангу оборони промзони Авдіївки шахти "Бутівка", що поблизу Донецького летовища. Окрім того, обстріли зафіксували по населених пунктах Піски, Опитне, Тоненьке, Водяне.

"Так само, свідчити про загострення ситуацію може обстановка в селищі Мар’їнка. Люди, які були там, кажуть, що противник перекинув резерви на Ясинувату, тобто, якраз на промзону", - резюмує журналіст.