The Beatles грали слабо, - Газманов перейняв естафету в Лози

Російський співак Олег Газманов заступився за Юрія Лозу і розкритикував культовий гурт The Beatles

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на радіо "Русская служба новостей".

Олег Газманов вважає, що ударник гурту The Beatles Рінго Старр був слабким музикантом.

"Річ не в тім, наскільки вони чисто ноту візьмуть чи як вони добре чи погано зіграли. Взагалі, Рінго Старр - не дуже хороший ударник. Більш того, Пол Маккартні за ним деякі партії на студії перегравав, це загальновідомий факт", - заявив російський співак.

Він також висловив думку, що сучасне обладнання для прослуховування музики розкрило багато огріхів у музиці ліверпульської четвірки.

"Багато хто з гуртів у той час грали та співали краще, але Beatles - це революція в музиці. Вони щось знайшли, що не було та немає у інших груп досі, це велике досягнення. Але при цьому можна сказати, що вони слабо грали, та що їх записи перші слухати на сучасній апаратурі, обладнанні не дуже цікаво", - заявив Газманов.

Газманов став другим російським артистом, який розкритикував культових музикантів зі світовим ім'ям. Першим це зробив російський співак Юрій Лоза, який в ефірі телеканалу РЕН ТВ заявив, що музиканти з гуртів Led Zeppelin і Rolling Stones не вміють грати. 

Коментуючи таку заяву Лози, Газманов сказав, що його співвітчизник мав на увазі не музику гуртів у цілому, а лише їхній рівень володіння музичними інструментами.

Це не перша одіозна заява Юрія Лози. Раніше він висловив переконання, що французи фінансують українських військових для вбивства мешканців Донбасу.

Критика на адресу британських та американських гуртів має витоки в СССР. У радянській пресі регулярно публікували відгуки про те, якою бездарною є західна музика.