Альфа-Банк Україна став лідером за кількістю випущених карток Visa

Торік Альфа-Банк випустив у чотири рази більше пластикових карток Visa Platinum порівняно з минулим роком. Загалом 48 тис. штук.

Про це повідомляє прес-служба банку.

За співвідношенням торгових операцій і операцій зі зняття готівкових коштів банк входить до ТОП-5 за картками Visa. Має показник 27%. У той час як середній показник у цьому сегменті ринку - 19%.

"У середині 2015 року Альфа-Банк Україна успішно запустив нові пакети банківських послуг. Продовжуємо вчити людей правильно використовувати картки. Оплачувати ними покупки та послуги зазвичай вигідніше, ніж використовувати готівку. Наші клієнти надзвичайно вимогливі до швидкості, якості банківських послуг. Тому сьогодні Альфа-Банк пропонує одні з кращих банківських продуктів. Вони розраховані на клієнтів із активною життєвою позицією, які цікавляться новинками фінансового ринку. Наші клієнти багато подорожують, роблять покупки, користуються послугами інтернет-магазинів, віддають перевагу безготівковим розрахункам. І їм комфортно користуватися банківськими продуктами Альфа-Банку. Це підтверджують цифри", - говорить Олексій Пузняк, віце-президент, керівник управління розвитку роздрібних продуктів Альфа-Банку Україна.

Нагадаємо, за підсумками 2015 року міжнародна платіжна система MasterCard назвала пакет Comfort від Альфа-Банку кращим дебетним картковим продуктом на українському ринку.

Альфа-Банк Україна - це комерційний банк із міжнародним капіталом. Входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings SA (ABHH) з головним офісом у Люксембурзі. Холдингова компанія інвестує в банківські групи на території країн СНД і Європи. Зокрема, операційні компанії (банки) знаходяться в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі та Нідерландах.

Власниками ABHH виступають Михайло Фрідман - 36,47%, Герман Хан - 23,27%. Обидва - громадяни Ізраїлю, живуть у Лондоні. Також троє громадян Росії, які живуть у Москві: Олексій Кузмічьов - 18,12%, Пьотр Авен -13,76%, Андрій Косогов - 4,08%. The Mark Foundation for Cancer Research надлежить 4,03% .