Onuka вразила новим незвичайним кліпом

Український гурт презентував нове відео на найбільш дивний трек зі свого нового міні-альбому Vidlik

Про це повідомляє Еспресо.TV.

У лютому Onuka випустила новий міні-альбом. Головною його темою та джерелом натхнення стала трагедія на Чорнобильській АЕС та її вплив на життя. 

Відео на композицію Vidlik стало першим кліпом до пісень нового альбому.

"Багатьом нашим шанувальникам і музичним журналістам вибір треку Vidlik для зйомок кліпу може здатися дивним та неочевидним. Можна сказати, що ми і вирішили робити відео на цю композицію саме тому, що це найбільш дивний і незвичайний трек на міні-альбомі", - зазначила Onuka. 

Кліп, окрім безлічі позитивних відгуків, викликав і багато питань у шанувальників. Пояснюючи вибір композиції для прем'єри і концепцію нової відеороботи, Onuka наголосила: "Ми хочемо розширювати межі популярної музики і пропонувати нові рішення і в аудіо, і у візуальній частині, не дивлячись на стереотипи, що склалися про проект Onuka. Для нас кліп Vidlik - це певний естетичний маніфест, виклик самим собі та слухачам".

Режисером відео виступила Ганна Бурячкова, художник-постановник Давид Хараішвілі. До роботи над кліпом був залучений  театр танцю "КДТ", крампер Ів Ботоку та паркуристи Денис Скріпічук і Костя Науменко.