У зоні АТО офіцери Росії звинувачують командира в наклепі й неадекватності

Військові збройних сил Росії в Дебальцевому заявляють, що їхній командир безпідставно звинувачує свого заступника у розкраданні військової техніки

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Цими вихідними під час перевірки стану готовності бойової техніки 7 окремої мотострілецької бригади 2 АК, виявилося, що значна частина обладнання зникла.

Зокрема, не знайшли шість нових двигунів та комплектів запасних частин до автомобілів КамАЗ. Понад те, 66 одиниць техніки виявилися несправними та непридатними до бойового застосування.

"Офіцери штабу 7 омсбр виказали відкрите невдоволення поведінкою свого психічно-неврівноваженого командира (О. Бушуєва, - ред.), який намагається покласти всю відповідальність за розкрадання нових двигунів для армійських автомобілів на свого заступника з технічної частини, та вважають очевидною непричетність “зампотеха” до крадіжки через його тривалу відсутність (лікування у Ростові-на-Дону)", - зазначають у відомстві.

Понад те, військові також невдоволені й заступником командира по роботі з особовим складом. Останній відмовився супроводжувати тіло загиблого напередодні снайпера до Росії. Натомість, він доручив виконати цю роботу саме полковнику Бушуєву. Він пояснив це тим, що Бушуєв віддав розпорядження проводити снайперські обстріли по позиціям українських військових.