Українці просять заборонити вивішувати портрет президента в держустановах

Петра Порошенко просять заборонити законом вивішувати портрет президента України в державних установах країни

Відповідна петиція розміщена на сайті глави держави.

Автор петиції наголошує, що історія України має багато Героїв, якими пишається протягом десятків, а то й сотень років. Це некороновані королі України, - князі Острозькі, Стапан Бандера, Петро Дорошенко, Богдан Хмельницький, Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка, Панас Мирний, Михайло Грушевський та багат-багато інших.
"Їхню діяльність вже оцінили українці, оцінили їх вклад в історію боротьби України за свою незалежність. Їхні портрети необхідно  мати в державних установах з метою виховання молодого покоління".

"Вважав би за доцільне заборонити розміщувати в кабінетах, класах, аудиторіях та інших державних установах портрет президента України.

Українці вже бачили "покращення вже сьогодні", зграю "любих друзів президента" і вже більше двох років спостерігають, як "жити по -новому". Президент повинен заслужити любов і повагу до себе народу України не гаслами, а конкретними справами. Краще нехай ікони будуть в службових приміщеннях, можливо грішити (красти) менше будуть", - йдеться в петиції.