У Латвії поліція врятувала чоловіка з полону оскаженілого бобра

На чоловіка у латвійському місті Даугавпілс напав агресивний бобер

Інцидент стався 13 квітня, повідомляють "Грани".

Чоловік на ім'я Сергій повертався додому після зустрічі з друзями, аж раптом на нього кинувся бобер та уп'явся йому в ногу. Сергію вдалося відкинути бобра, але той не здався, поваливши потерпілого на землю.

Зрозумівши, що протистояти оскаженілій тварині немає сенсу, Сергій продовжував лежати на підлозі, адже поки він не рухався, бобер не займав його. Проте, кожного разу, коли чоловік намагався підвестися, гризун знов кусав його за ногу. 

У розпачі, заручник подзвонив у службу порятунку та описав ситуацію, але йому не повірили. Зрештою, Сергій зателефонував другу, який також назвав розповідь чоловіка несенітницею, але вирішив приїхати.

Проте, коли той їхав за вказаною адресою, його зупинила дорожня поліція. Як і очікувалося, копи не повірили заяві чоловіка про те, що він їде рятувати друга від бобра, та змусили його пройти тест на алкоголь.

Другу все ж вдалося довести, що він не пив, він вмовив поліцію допомогти йому.

Поліцейські прибули на місце, де лежав Сергій, викликали йому швидку. Лікарі зашили потерпілому ногу та призначили курс уколів.

Згодом туди ж приїхала і служба порятунку, представники якої забрали тварину та випустили її до водоймища. У службі заперечують, що отримували виклик від Сергія.