Вбивство сім'ї в Огайо: підозрюваному вдалося втекти від поліції

Влада американського штату Огайо заявила, що підозрюваний у вбивстві сім'ї з восьми чоловік зумів втекти з місця злочину і поки що його пошуки успіху не принесли

Про це повідомляє російська служба ВВС.

Влада попередила родичів загиблих, які залишилися в живих, та всіх інших жителів містечка Пайктон, в районі якого скоєно злочин, що підозрюваний може бути озброєний і небезпечний.

Влада не виключає, що в злочині могли брати участь відразу кілька людей, проте ніяких доказів на користь цієї версії у них поки немає. Особу передбачуваного вбивці і його мотиви досі не встановлені.

Поліція підтвердила тільки, що всі вісім загиблих були вбиті пострілами в голову, причому це не могло бути груповим самогубством. Деяких з жертв, судячи з усього, застрелили уві сні. З усієї сім'ї вижили лише три дитини у віці від чотирьох днів до трьох років.

Про вбивство восьми осіб в сільській місцевості на півдні Огайо стало відомо вдень 22 квітня. Серед загиблих - семеро дорослих і 16-річний підліток. Вони проживали в трьох окремих будинках.

Спочатку поліція не виключала, що вбивця міг накласти на себе руки і в результаті опинитися серед загиблих, проте ця версія не підтвердилася.