Кива про можливе звільнення: Живи чесно, не їж багато і не роби гидоти

Керівник Департаменту протидії наркозлочинності Ілля Кива прокоментував заяву глави Нацполіції Хатії Деканоідзе про те, що вона ініціює його звільнення

Відповідний коментар він надав в ефірі телеканалу "Еспресо".

"Хатія Деканоідзе має право робити подібні заяви, вони, напевно, чимось обумовлені. В даному випадку, звичайно, те, що було заявлено про якесь некоректне моє висловлювання в бік бійців антитерористичної операції - я сам є бійцем антитерористичної операції, я знаю проблематику, на жаль", - зазначив Кива.

Очільник Департаменту протидії наркозлочинності вважає, що для системи найстрашніше, що він "каже правду". 

"І якщо я говорю про те, що на сьогоднішній момент існує величезна небезпека того, що ці люди - я точно так само повертався з фронту - мають можливість бути підхоплені кримінальними структурами, то це велика проблема для правоохоронних органів і цьому потрібно приділяти увагу, чим я і займаюся", - стверджує він.

Кива також висловив побажання, щоб його оцінювали не за словами, а за діями.

"Друге, знаєте як, хотілося б все-таки, щоб ось нас оцінювали не за перекрученими фразами, а по тій роботі, яку ми ведемо, і за результатами нашої роботи. Тому що я більше ніж упевнений, що в нашому житті правда у нас одна і не існує нічого іншого. І ось заради правди, знаєте як, живи чесно, не їж багато і не роби гидоти, і дуже довго проживеш", - підсумував керівник Департаменту протидії наркозлочинності.