На дні народження Жириновського побили фотографа "Нової газети"

Поліція перевірить заяву фотографа "Нової газети", який стверджує, що на святкуванні дня народження Володимира Жириновського в Москві чоловік, який працює помічником його сина, депутата Ігоря Лебедєва, зламав його фотоапарат

Про це повідомили агентству РИА-Новости в Московському управлінні МВС.

У своїй заяві журналіст вказав, що в результаті інциденту пошкодили його фотоапарат і флеш-карту. Зараз з цього приводу проводиться перевірка.

За даними "Нової газети", напад було скоєно на її фотокореспондента Гліба Лиманського. Інцидент стався, коли він знімав тисняву біля входу в Манеж, де святкувався день народження Жириновський.

За словами журналіста, він став свідком того, як помічник Лебедєва Олександр Шпригін лається на організаторів заходу. Тоді, як стверджує Лиманський, Шпригін разом з ще одним чоловіком відібрали у нього фотоапарат, пошкодивши об'єктив, а потім витягли флеш-карту і зламали.

Після цього Лиманський написав заяву в поліцію. В якості свідка погодився виступити один з організаторів мітингу.

Шпригін, відомий також як глава Всеросійського об'єднання вболівальників, ситуацію поки не прокоментував. При цьому його начальник Ігор Лебедєв свого помічника охарактеризував як спокійну і виховану людину.