У Вірменії після вибуху автобуса посилять заходи безпеки

Президент Вірменії Серж Сарґсян наказав поліції посилити заходи безпеки після того, як у понеділок ввечері у Єревані вибухнув автобус

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Наказую активізувати служби безпеки і патрульних. Міністерство охорони здоров'я вживає необхідних заходів для надання медичної допомоги пораненим. Ми закликаємо громадськість утриматися від поширення неперевіреної інформації", - йдеться у заяві Сарґсяна.

Міністерство з надзвичайних ситуацій Вірменії повідомило, що вибух стався близько 10 вечора за місцевим часом на вулиці Алабяна, у житловому районі, прилеглому до центру.

Сила вибуху була настільки потужною, що у будинках неподалік повибивало шибки.

Міністерство заявило, що причина вибуху невідома. Коли журналісти запитали в представника поліції, чи могла стати причиною закладена в транспортний засіб вибухівка, він відповів, що "про це ще рано говорити". Водночас керівник поліції Вірменії Володимир Гаспарян не виключив таку можливість.

Спочатку повідомлялося про трьох загиблих і сімох постраждалих унаслідок вибуху автобуса. Пізніше МНС Вірменії уточнило, що загинули дві особи і вісім зазнали поранень.