Китайський підприємець влаштував відпочинок в Іспанії для 2,5 тис підлеглих

Президент китайської корпорації "Тяньши" Лі Цзіньюань привіз на тижневий відпочинок в Іспанію 2,5 тис. працівників своїх підприємств

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На організацію масового тижневого відпочинку для своїх співробітників бізнесмен витратив понад 7 млн ​​євро. Для них зарезервовано 1650 номерів в готелях і зафрахтовано 70 великих автобусів, щоб забезпечити пересування всіх учасників поїздки між містами. Також для їх обслуговування орендовано чотири високошвидкісних поїзди AVA.

Більше 20 рейсів з робочими компанії прибудуть в мадридський аеропорт Барахас в середу, 4 травня. До 8 травня співробітники "Тяньши" залишаться в Мадриді, а потім поїдуть до Барселони, де пробудуть до 10 травня.

Програма їх тижневого відпочинку включає ексклюзивні екскурсії по Королівського палацу Мадрида, відвідування базиліки Святого Сімейства в Барселоні і міста Толедо, кориду і шопінг в великих торгових центрах.

Це не перший подібний захід для "Тяньши". У травні 2015 року Лі Цзіньюань організував чотириденний відпочинок у Франції для 6,4 тис. працівників корпорації, це обійшлося мільярдерові в 33 млн євро.