До Прінса перед смертю викликали нарколога

Рідні музиканта Прінса за день до його смерті просили нарколога про екстренну допомогу

Про це повідомляє BBC.

Інформацію про виклик наркоголога розповсюдив адвокат Вільям Мауці, який представляє інтереси доктора Говарда Корнфілда, глави реабілітаційного центру Recovery Without Walls в Каліфорнії. За словами юриста, до нарколога звернулися люди з оточення Прінса, які поскаржилися на залежність артиста від знеболювальних.

Корнфілд планував спочатку стабілізувати стан співака в його рідному штаті, Міннесоті, а потім доставити до себе в клініку. З цією метою нарколог подзвонив місцевому лікарю, який звільнив у своєму розкладі час, щоб прийняти відомого пацієнта.

Також нарколог послав на допомогу артистові свого сина, теж доктора. Той мав при собі слабкі знеболювальні. Але коли Ендрю Корнфілд-молодший прибув до резиденції співака Paisley Park, йому сказали, що Прінс зник. Доктор приєднався до пошуків артиста.

Коли було виявлено тіло Прінса, саме він подзвонив в екстренну службу. Корнфілда-молодшого потім допитала поліція. Адвокат сім'ї Корнфілда заявив, що ні батько, ні син не зустрічалися з Прінсом перед його смертю.
Слідчі розглядають в якості однієї з версій несподіваної смерті співака Прінса передозування лікарських препаратів.