Оприлюднено "рішення" окупантів про заборону Меджлісу: документ

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов оприлюднив у себе в Facebook копію "рішення" суду окупантів про заборону Меджлісу

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Тільки до вечора вдалося, нарешті, отримати рішення ... Знайомтеся - рішення про заборону Меджлісу, черговий приклад російського "правосуддя", - написав він.

"Рішення" суду окупантів зайняло 21 сторінку. У так званому документі, зокрема, окупанти стверджують, що "це справа розглянута з дотриманням правил підсудності", враховуючи, що "Меджліс не є міжнародною громадською організацією".

Також в "документі" викладені факти, згідно з якими, окупанти на анексованому півострові "не мають наміру порушувати права кримськотатарського народу".

"Можна зробити висновок про те, що заборона діяльності громадського формування, що має в назві вказівку на кримськотатарський народ, не спричинить порушення права кримськотатарського народу на політичний, економічний, соціальний і культурний розвиток, не перешкоджатиме фундаментальному праву народу на самовизначення", - йдеться в так званому документі.