На нью-йоркський пляж викинуло тіло чоловіка з зацементованими ногами

На нью-йоркському пляжі в Брукліні з'явилося тіло чоловіка, чия голова була замотана ізоляційною стрічкою, а ноги занурені в відро з цементом

Про це пише Sky News.

Передбачається, що сильні течії викинули на пляж тіло, що належить 28-річному Петеру Мартінезу. Відзначається, що упізнати тіло вдалося за татуюваннями.

У департаменті поліції Нью-Йорка також уточнили, що тіло чоловіка було упаковано в пластиковий мішок, а його руки зв'язані. Влада не змогла уточнити чи був живий Мартінез в момент занурення його ніг у відро з цементом.

Джерело в поліції зазначило, що Мартінез належав до бруклінського злочинного угруповання G Stone Crip. Повідомляється, що він 30 разів притягувався до кримінальної відповідальності. Його дівчина заявила про зникнення молодої людини в лютому 2016 року.

Відзначається, що хоча цементування ніг жертви перед тим як спустити її в воду є популярною міською легендою, пов'язаною з діяльністю мафії, Мартінез не може бути першою офіційно задокументованою жертвою подібного явища. Уточнюється, що в 1941 і 1964 році в США були виявлені тіла чоловіків з прив'язаними до них бетонними блоками.