Чоловік знайшов свого собаку у притулку через два роки розлуки

Мешканець штату Вісконсін по імені Хосе не бачив свого собаку Каос з 2014 року, але за щасливим збігом обставин зміг зустрітися з нею знову

Про це повідомляє Meduza.

У кінці квітня 2016 року Хосе отримав листа про те, що йому потрібно оновити інформацію по чипу, що був вживлений в Каос. Хосе був збентежений - він намагався зрозуміти, де міг би бути його вихованець. На щастя, ввечері того ж дня пролунав дзвінок: йому повідомили, що його собаку знайшли на вулиці, і зараз вона в притулку (номер телефону Хосе був прикріплений до ідентифікаційного номеру Каос).

Через кілька днів Хосе дістався до розплідника. Каос одразу впізнав господаря і кинувся обіймати його.

Собака з'явився у Хосе у важкий момент його життя: два роки тому він розлучився, позбувся будинку і був змушений жити в своїй машині. За словами чоловіка, Каос був йому вірним другом і допоміг пережити складні часи.

Коли собака підросла, Хосе зрозумів, що потрібно знайти йому комфортніший тимчасовий притулок. Він віддав собаку свого друга на пересмикування. Через три місяці Хосе прийшов забрати Каос, але приятель відмовився повертати його.

Чоловік думав, що він вже ніколи не побачить свою собаку. Але 27 квітня 2016 року співробітник розплідника знайшов самотню тварина на вулиці.