У Києві біля залізничного вокзалу побилися перевізники

У Києві поліція з’ясовує обставини конфлікту поблизу центрального залізничного вокзалу

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила начальник відділу комунікацій Головного управління Нацполіції у Києві Оксана Блищик.

Сутичка виникла між представниками двох організацій, які займаються пасажирськими перевезеннями. 

"Сьогодні о 7 годині до поліції Києва надійшло повідомлення про те, що близько 10 осіб заблокували вхід до автомобільної стоянки на площі Вокзальній. На місце прибула слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції та лікарі", - написала вона.

Поліція встановила, що конфлікт стався між представниками двох організацій, що займаються пасажирськими перевезеннями. Між ними виникла сутичка, в результаті якої незначні тілесні ушкодження отримали четверо осіб, але від госпіталізації та надання медичної допомоги чоловіки відмовилися.

Очевидці події заявили, що чули звук, схожий на постріл, але, ретельно оглянувши місце події та прилеглу територію, правоохоронці не знайшли гільз. Факт застосування зброї встановлюється.

До поліції звернулися троє підприємців із заявами, що їм не дали можливості працювати, та двоє таксистів, які отримали тілесні ушкодження.

До лінійного управління поліції на станції "Київ-Пасажирський" доставлено двох осіб, які були найбільш активними учасниками конфлікту. У одного із них виявлено резиновий молоток.

Відомості про подію зареєстровані в Журналі єдиного обліку Солом’янського управління поліції. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці встановлюють обставини події.