У центрі Дніпропетровська в авто знайшли гранатомет, водій каже, що підкинули

У центрі Дніпропетровська в салоні автомобіля знайшли робочий гранатомет та боєприпаси

Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар поліції міста Дніпропетровська Анна Старчевська.

"Тільки що в автомобілі, припаркованому на вулиці Гоголя, співробітниками поліції виявлено гранатомет. Чекаємо вибухотехніків ...", - написала вона.

За інформацією поліцейських, сьогодні вранці правоохоронцям надійшов дзвінок від невідомого про те, що в одному з автомобілів, припаркованих біля житлового будинку на вулиці Гоголя в Дніпропетровську, лежать гранатомет і дві гранати.

Виїхавши на місце, вибухотехніки з'ясували, що зброя і боєприпаси - в робочому стані.  Господар авто - керівник компанії, яка займається вантажоперевезеннями, також практикує юридичну практику.

Він стверджує, що гранатомет і боєприпаси йому підкинули після одного процесу з розподілу майна. Напередодні йому погрожували, а 17 квітня побили у дворі житлового будинку, де він проживає.

"Самі розумієте, з перебитими руками я сам керувати автомобілем не можу. Їжджу з водієм. Вчора ввечері він мене привіз. Ми поставили автомобіль біля під'їзду. Водій йшов разом зі мною. Так що він навряд чи міг якось підкинути це в салон" , - розповів нам чоловік.