Ібрагімович оголосив, що залишає ПСЖ

Шведський нападаючий Златан Ібрагімович підтвердив, що йде з французького футбольного клубу "Парі Сен-Жермен" після закінчення сезону через закінчення терміну контракту

"Завтра моя остання гра на домашньому стадіоні ПСЖ "Парк де Пренс". Я прийшов як король, йду як легенда", - написав Ібрагімович в своєму twitter.

Ібрагімович перейшов в ПСЖ в 2012 році. Його контракт з парижанами розрахований до 30 червня цього року. У суботу ПСЖ має на своєму полі зіграти з "Нантом" в заключному турі чемпіонату Франції.

Раніше Ібрагімович не виключав, що завершить кар'єру цього літа. При цьому, за даними ЗМІ, футболіст відхилив пропозицію з Китаю з заробітною платою 75 млн євро в рік. Також повідомляється, що Ібрагімович може продовжити кар'єру в американському клубі "Лос-Анджелес Гелаксі" або в англійському "Манчестер Юнайтед".

Впродовж своєї кар'єри Ібрагімович виступав за "Барселону", італійські "Інтер" і "Ювентус", голландський "Аякс" і шведський "Мальме". В активі нападника 112 ігор і 62 голи за збірну Швеції, в складі якої виступить на чемпіонаті Європи у Франції.