На Тернопільщині на хабарі зловили трьох прокурорів

Учора в результаті проведених детективами НАБУ заходів затримано трьох працівників органів прокуратури Тернопільської області за підозрою в одержанні хабара у розмірі понад 300 тис. грн

Про це повідомляє НАБ України на офіційній сторінці.

"Двом із них – керівнику місцевої прокуратури та одному з керівників обласної – повідомлено про підозру та вже обрано щодо них запобіжні заходи. Одному - у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 507 тис. грн, іншому -  цілодобовий домашній арешт", - йдеться у повідомленні Бюро.

Третього підозрюваного, який переховувався від слідства, було затримано у Тернополі.

Таким чином, внаслідок спецоперації на Тернопільщині вже затримано чотирьох працівників органів прокуратури, двох керівників слідчих підрозділів Національної поліції та адвоката-посередника.

"Успіх спецоперації у Тернополі досягнуто завдяки детальному розслідуванню детективів НАБУ, чіткій стратегії та злагодженим діям всіх учасників. Водночас, ми розуміємо - попереду ще багато роботи. Адже схеми, подібні до тієї, що діяла в Тернопільській області, працюють в усіх регіонах України", - заявив директор НАБ Ситник.