Екс-генпрокурора Ярему сфотографували на відпочинку в розкішному готелі у Дубаї

Екс-генпрокурора Ярему помітили на березі моря у Дубаї, в розкішному бунгало, доба в якому коштує більше 2 тисяч доларів

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на відомого журналіста-розслідувача Дмитра Гнапа.

"Сдєлал дєло - гуляй смєло!", напевне вирішив екс-генпрокурор Віталій Ярема і зараз з родиною насолоджується відпочинком в Дубаї. Кілька днів тому він оселився в розкішному бунгало на березі моря в готелі "Jumeirah Dar al Masyaf", - написав Дмитро на своїй сторінці в Facebook.

Вартість доби проживання в цьому номері складає трохи більше 2 тисяч доларів.

"Напевне, пан Віталій днями вже повертатиметься додому. Бо ще пару днів - і він витратить на проживання в цих розкішних апартаментах весь свій річний задекларований дохід", - додав Гнап.

Крім того, журналіст згадав у пості Андрія Портнова, який обіцяв 50 тис. грн. тому, хто опублікує фото Яреми в цьому готелі.

"У мене є пропозиція для пана Портнова, якщо він дотримає свого слова: 1. Портнов може витратити ці гроші на квиток до Києва і дати свідчення слідчим управління ГПУ Сергія Горбатюка, які розслідують факти тиску Портнова на суддів в часи Януковича. 2. Якщо пан Портнов все ж боїться повертатись в Україну, то він може перерахувати обіцяний приз волонтерам АРМІЯ SOS або фонду "Таблеточки", - написав Дмитро Гнап.