Перед Євро-2016 товариський матч збірної України під загрозою зриву

Федерація футболу України досі не змогла знайти суперника для національної команди на товариський матч, який запланований на 6 червня

Про це пише газета "Команда".

Варіанти матчу зі збірними Молдови та Азербайджану, про які раніше казали в ФФУ, вже відпали. У той же час календарі інших національних команди вже заповнені.

Передтурнірні календарі інших збірних вже зверстані, тому представники української федерації в терміновому порядку стали шукати спаринг-партнера для команди Фоменко. Найімовірніше, ним стане один з клубів нижчих дивізіонів Швейцарії або Італії.

Правда, і тут не все так просто. У Швейцарії, наприклад, другий і третій дивізіони фінішують 27-го і 28 травня відповідно, в Італії - ще раніше (правда, в Серії В передбачений плей-офф за право підвищитися в класі). Тому з ким 6 червня гратимуть українці заключний контрольний матч перед Євро - поки велике питання.

Додамо, найближчої неділі збірна України розпочне підготовку до фінальної частини Євро-2016. Спершу українська національна команда відправиться в італійську Сардинію. Саме там пройде перший, втягуючий етап підготовки. 28 травня "синьо-жовті" здійснять переліт у Турин, де на наступний день на Олімпійському стадіоні зіграють зі збірною Румунії (початок матчу - о 19:30 за київським часом).

На Євро-2016 збірна України зіграє у групі С зі збірними Німеччини, Польщі та Північної Ірландії.