На Рівненщині побили журналістів каналу ICTV

У Рівненській області невідомі побили знімальну групу одного з центральних українських телеканалів

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Рівненській області.

"Сьогодні близько 14:30 по спецлінії "102" надійшло повідомлення від журналіста одного з центральних каналів про побиття їхньої знімальної групи в Березнівському районі. Поліція встановлює всі обставини інциденту", - сказано в повідомленні.

Встановлено, що під час зйомок сюжету поблизу Зірненського спиртзаводу на журналістів знімальної групи напали троє невідомих у камуфляжному одязі і балаклавах.

"Двоє нападників переслідували кореспондента, а інший за допомогою газового балончика завдав тілесних ушкоджень оператору, погрожуючи предметом, схожим на вогнепальну зброю", - додали в поліції.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 171 Кримінального кодексу України (перешкоджання професійній діяльності журналістів) України. Триває досудове розслідування.

Пізніше журналісти Радіо Свобода з'ясували, що в ході нападу постраждали журналісти телеканалу ICTV. За даними ЗМІ, оператор каналу в результаті побоїв отримав травму і йому була надана медична допомога.

"Під час роботи до журналістів вибігли люди в балаклавах і камуфляжній формі. Журналіст і оператор кинулися в різні боки. Однак нападники наздогнали оператора і, погрожуючи зброєю, почали бити по голові. Оператору надано медичну допомогу", - зазначили журналісти.