Журнал "Фокус" запрошує студентів на стажування в Києві та Одесі

Журнал "Фокус" оголосив про старт конкурсу на стажування в рамках проекту "Моя перша робота". Успішних випускників та студентів, як і минулого року, шукають у Києві та Одесі.

В рамках конкурсу в Києві проводиться набір кандидатів на позиції журналіста і PR-фахівця в "Фокус Медіа" і адміністраторів прийому та розміщення гостей в "Президент-готель". В Одесі запрошують на стажування претендентів на позиції HR-фахівців в готель "Бристоль" і головний офіс Vertex United, а також адміністраторів прийому і розміщення гостей в готелі "Бристоль" і "Лондонська".

"Потрапити на стажування зможуть молоді люди віком від 18-ти до 22-х років. За час двомісячної практики вони зануряться в бізнес-процеси компаній, познайомляться з основними напрямками діяльності наших активів, матимуть можливість реалізувати різні проекти і впровадити власні ініціативи. За кожним стажером буде закріплений наставник, який познайомить їх з компанією, допоможе адаптуватися і розкрити свій потенціал", - говорить Вікторія Черник, директор департаменту розвитку та управління персоналом Vertex United.

Для того щоб стати учасником проекту, усім охочим необхідно до 5 червня 2016 року на сайті firstjob.focus.ua заповнити анкету, прикріпити фото, резюме, а також написати есе на задану тему.

Результати першого відбіркового етапу будуть оголошені 10 червня 2016 року, після чого фіналісти пройдуть додаткові співбесіди та з 1 липня 2016 року розпочнуть двомісячне оплачуване стажування на обраних професіях.

Новини компаній