Новий випуск "Маршруту №1" розкаже про мандри Україною

Плануєте відпустку? Відчуваєте настрій літа - подорожей, відкриттів і незабутніх вражень, бажання глибше пізнавати свою країну? У свіжому "Маршруті №1"- корисні поради бувальців та найцікавіші огляди мандрівок

Новий випуск розкаже про те, які тонкощі гірської природи варто пізнати перед походом, які основні напрямки водних подорожей доступні в Україні, як відчути себе британцем середини ХХ століття, катаючись на велосипеді, та як стати "Метр де Ше", побувавши в Одесі.

У "Маршруті №1" -  "уроки" з досвіду трьох професійних мандрівників, інфографіка про фестивальну Україну-2016, огляд фільмів, які пробуджують дух пригод, та лайфхак, як зробити комфортною подорож із малюками.

"Дитячі подорожі особливо важливі: особиста присутність, участь в "історії" з батьками, спільні відкриття. Це так само дуже сильне відчуття — як спільна молитва. Дитина, закінчуючи школу, повинна мати в багажі щонайменше десять відвіданих разом сакральних місць нашої історії. Недостатньо про них знати. Треба там бути", - пише у своїй колонці Лариса Івшина.

Замовляйте "Маршрут №1". "Літо — драйв" у магазині на сайті "Дня" day.kyiv.ua чи за телефоном відділу реалізації: (044) 303 96 23 або дочекайтеся його появи в кіосках преси вже цієї п’ятниці!

Новини компаній