У Білій Церкві може з'явитись індустріальний парк

Девелоперська група Ukrainian Development Partners (UDP) розпочинає реалізацію проекту по створенню індустріального парку в Білій Церкві.

Про це повідомляє "РБК-Україна".

Так, ключовими напрямами розвитку парку стануть проекти в галузі переробки сільськогосподарської продукції, фармацевтики і машинобудування.

Для будівництва парку UDP має намір придбати земельну ділянку площею 50 га на території Білої Церкви у групи компаній "Євро Фінанс Лтд" іранського бізнесмена Алі Мохаммада Хані Омрана.

"Сторони знаходяться в процесі здійснення операції і не розголошують її комерційні параметри", – йдеться в повідомленні компанії.

"Індустріальні парки - це дієвий інструмент залучення зарубіжних інвесторів і створення нових робочих місць. Ми розраховуємо, що індустріальний парк в Білій Церкві внесе істотний внесок у прискорення зростання економіки України", — заявив перший віце-президент УСПП, мажоритарний акціонер UDP Василь Хмельницький.

Виконавчий директор індустріального парку в Білій Церкві Андрій Бринзило у свою чергу зазначив, що земельна ділянка площею 50 га буде використовуватися під будівництво першої черги індустріального парку в Білій Церкві, а в подальшому планується розширення земельної площі для розвитку проекту.