У Москві затримали сина топ-менеджера "Лукойла"

Син віце-президента російської компанії "Лукойл" Руслан Шамсуаров був затриманий та доставлений до суду, де буде вирішуватися питання про призначення йому адміністративного покарання

Про це повідомляє ТАСС.

Шамусарова підозрюють у непокорі законному розпорядженню співробітника поліції. Сину віце-президента "Лукойлу" загрожує до 15 діб адміністративного арешту.

22 травня Руслан Шамсуаров і його друзі на Гелендвагені без номерів не зупинилися на вимогу поліцейського, після чого співробітники ДПС влаштували за ними багатогодинну погоню.

За кермом перебував Абдувахоб Маджидов, а Шамсуаров сидів на пасажирському сидінні і вів відеотрансляцію. Після зупинки автомобіля на водія склали протокол за їзду без номерів і відмову зупинитися.

Абдувахоб Маджидов заарештований на 15 діб за непокору розпорядженню співробітника поліції, а також засуджений до 200 годин обов'язкових робіт за їзду без прав. Однак, за словами порушника, права у нього є.

Ще один чоловік, який знаходився в Гелендвагені, Віктор Усков засуджений до 15 діб арешту за непокору законному розпорядженню співробітника поліції. Інший пасажир Мара Багдасарян заарештована на 10 діб.