В Австралії кенгуру переламав туристкам ребра

У Південній Австралії двох жінок, що каталися на велосипедах в Долині Клер, атакував кенгуру

Про це повідомляє  The Australian.

Постраждалі отримали серйозні травми: у 45-річної Шарон Генріх тріщини ребер і пошкодження внутрішніх органів; 47-річна Хелен Солтер відбулася струсом мозку.

Генріх краєм ока побачила кенгуру на виступі. "Я подумала" він милий ", а потім він стрибнув на мене зверху і відштовхнувся від мене, щоб застрибнути на мою подругу", - розповіла жінка.

Від стрибка кенгуру у Генріх тріснули три ребра, а на спині залишилися садна і подряпини від лап звіра. Солтер від зіткнення з твариною впала з велосипеда і отримала струс мозку.

Генріх передбачає, що напад скоїв самець кенгуру, судячи з його розмірами. "Мій зріст - 5,4 фути, а він був вищий за мене і такий важкий", - розповіла постраждала.

Наступного тижня Генріх належить перенести операцію в клініці міста Аделаїда, штат Південна Австралія. 

Варто зазначити, що серед кенгуру є дійсно потужні особини, які вражають одним своїм виглядом. Прикладом може послужити Роджер, що живе в Заповіднику кенгуру в Еліс-Спрінгс на півночі Австралії. "Він виглядає так, ніби щодня тягає залізо в тренажерному залі", - говорилося в статті The Telegraph про м'язистому звірі.