Британець щорічно влаштовує конференцію про нудні речі

У Лондоні відбулася щорічна конференція про нудні речі, на якій обговорили банальні речі, такі як паперові пакети, цеглу, контроль якості туалетного паперу і торшери

Про це повідомляє Oddity Central.

Всі 425 квитків на неї були продані всього за кілька днів. Ідея заходу належить британцеві Джеймсу Уорду. Зустрічі він почав проводити ще в 2010 році. Він побачив пост організатора "Цікавої конференції", який скасував свій захід, і написав, що нудні речі також заслуговують своєї конференції. У коментарях з'явилося багато користувачів, що запитували, як дістати квитки на такий захід.

На сайті конференції написано, що якщо подивитися на тривіальні і безглузді речі уважніше, то вони можуть здатися і цікавими. Самому Уорду, маркетологу і автору книги "Пригоди канцтоварів: подорож по пеналу", подобаються нудні речі - на його погляд, вони варті уваги.

Уорд завжди відкриває зустріч сам, тому що він любить "задавати низьку планку". На його думку, якщо люди з самого початку не матимуть завищених очікувань, то в подальшому шоу буде їм цікаве.