Дуейн "Скала" Джонсон зіграє найпершого супергероя

Американський актор і рестлер Дуейн "Скала" Джонсон зіграє головну роль у фільмі про пригоди супергероя Дока Севіджа, також відомого як Бронзова людина

Про це актор повідомив в Instagram.

"Фанати коміксів знають, що найпершим супергероєм (до Супермена) була Бронзова Людина - Кларк Док Севідж. Вони знають, що саме Док надихнув художників на створення Супермена. Він буквально може все. Але головна причина того, що я такий радий зіграти Дока, - це те, що він був веселим чудилою! "- написав Джонсон.

Зйомки фільму почнуться найближчим часом. Режисером стане Шейн Блек ( "Славні хлопці", "Залізна людина 3"), над сценарієм працюють Блек, Ентоні Багароцці і Чак Мондрі.

Образ Дока Севіджа придумали видавці Генрі Релстона, Джон Неновіч і письменник Лестер Дент. Перші комікси за участю супергероя вийшли в 1933 році у видавництві Street&Smith. Крім коміксів, Севідж став героєм радіопостановок, пригодницьких романів і художніх фільмів. Найбільш відомий кінопроект - картина 1974 року "Док Севідж: Людина з бронзи" ​​Майкла Андерсона з Роном Елі в головній ролі.

44-річний Дуейн Джонсон на прізвисько "Скала" відомий за фільмами "Розлом Сан-Андреас", "Кров'ю і потом: Анаболіки", "Емпайр-стейт", "Будь кмітливим" і трьома останніми картинами франшизи "Форсаж".