У "чорній бухгалтерії" регіоналів немає згадки про Ляшка і "Свободу"

В оприлюдненій частині документів про видатки на українську політику з корупційних джерел немає інформації ні про Радикальну партію, ні про ВО "Свобода"

Про це під час прес-конференції "Рукописи не горять". Чорна бухгалтерія Партії регіонів: прізвища, суми, дати" заявив народний депутат від БПП Сергій Лещенко, повідомляє Еспресо.TV.

"Це гроші на політику, гроші на хабарі народним депутатам з інших фракцій, це гроші на голосування депутатами інших фракцій в інтересах Партії регіонів, це гроші, які було виплачено третім силам. І найцікавіше з тих сил, які є в наших документах - це партія "Наша Україна" і партія Комуністична. Тобто я допускаю, що в іншому масиві матеріалів є так само згадки про інші партії, які вже заявили про те, що вони не мають до цього жодного стосунку", - наголосив Лещенко.

У свою чергу, головний редактор видання "Українська правдаСевгіль Мусаєва-Боровик нагадала, що вчора лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що готується витік інформації, який стосується нібито фінансування його партії Ляшка, але в оприлюднених документах жодної згадки про Радикальну партію або самого Ляшка немає.

"Так само немає згадок про партію "Свобода", тому, можливо, ці політики просто побігли поперед батька в пекло і вирішили самовикритися", - резюмував Лещенко.