7 тисяч киян просять заборонити гей-прайд

Мешканці столиці зареєстрували петицію на сайті Київради з вимогою заборонити проведення гей-прайду у Києві 12 червня

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт Київради.

За 5 днів петиція зібрала 7996 підписів. За словами авторки петиції Наталі Галушко залишилось зібрати близько 2 тисяч підписів.

"Гей-паради та будь-які інші масові заходи ЛГБТ-активістів мають бути забороненими. У країні йде війна, чимало бійців повернулись з передової з психологічними проблемами. Влада, замість того, аби надавати належну підтримку нашим захисникам захищає всілякі "паради", які на даний час взагалі є недоречними. Замість віддати дяку тим, хто за нас вмирав, ЛГБТ-активісти, серед яких наврядчи знайдуться воїни з передової, підривають й так нестабільну ситуацію в країні", - йдеться у повідомленні петиції.

"Бажання влади показати Київ як "європейську" столицю зрозуміле. Проте, чи варто через це нехтувати інтересами інших? Адже, аби зробити Київ "європейським" краще почати з чистих вулиць, з боротьби з незаконними забудовами та збереження природи, аніж проведення кольорових "парадів", що викликають лише провокації, побиття та арешти", - коментує авторка петиції Наталя Галушко.