У Брюсселі пройшла маніфестація у підтримку безвізу для України

У Брюсселі пройшла маніфестація на підтримку якнайшвидшого рішення Євросоюзу скасувати візові вимоги для українських та грузинських громадян

Про це повідомляє "Укрінформ".

Акція, організована активістами Форуму громадянського суспільства "Східного партнерства", відбулася у суботу у Європейському кварталі бельгійської столиці перед будівлями керівних інституцій ЄС. 

"Форум громадянського суспільства "Східного партнерства" розпочинає кампанію #visafree для України та Грузії. Безвізовий режим для України та Грузії повинен бути запроваджений, адже усі технічні критерії вже виконані. Ці країни не несуть жодної загрози для ЄС у проблемі міграційної кризи", - наголосили організатори акції.

"Нині настав час для виявлення солідарності ЄС з Україною та Грузією через скасування візових вимог. В іншому випадку буде підірваний рівень довіри в українському і грузинському суспільствах до Євросоюзу, що матиме негативний вплив на проведення подальших важливих реформ", - переконані громадські активісти від України та Грузії у "Східному партнерстві".